Jun 28, 2008, 7:22 AM

Нашата малка игра 

  Poetry » Love
587 0 0

Мери си имала агънце,

с очи по-черни от нощта.

Ти ли беше нейното агънце?

Ти, който не спря да й вярваш.

Но сега нещата се промениха, Любими...

И ти обещавам, тя няма да разбере...

Как с теб си играем.

Ела да видиш моите светове...

© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??