20 mar 2016, 20:06  

Нашето поколение 

  Poesía » Civil
344 1 0

Добре дошли в нашето поколение!

Където хората плачат с усмивка,

където щастието е просто мечта

и то забравена.

Поколение на веселите хора,

хора които всъщност са уморени,

хора които всъщност са наранени,

хора които всъщност са сломени.

Добре дошли в нашето поколение!

Където децата ни се самонараняват,

където децата ни, нарочно гладуват,

където децата ни се мразят и убиват.

Поколение от завист и омраза обладано.

Това е нашето поколение.

Поколение, което иска да се скрие,

поколение, което иска да умре...

© Nasko Atanasov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??