Добре дошли в нашето поколение!
Където хората плачат с усмивка,
където щастието е просто мечта
и то забравена.
Поколение на веселите хора,
хора които всъщност са уморени,
хора които всъщност са наранени,
хора които всъщност са сломени.
Добре дошли в нашето поколение!
Където децата ни се самонараняват,
където децата ни, нарочно гладуват,
където децата ни се мразят и убиват.
Поколение от завист и омраза обладано.
Това е нашето поколение.
Поколение, което иска да се скрие,
поколение, което иска да умре...
© Nasko Atanasov All rights reserved.