12 nov 2010, 20:47

Нашите ангели 

  Poesía
650 1 6

Нашите ангели сигурно виждат очите ни,
дъждовните капки са техните сълзи проляти.
От злоба и грях пазят вечно душите ни,
които до край в молитви тъжат, недопяти.
Нашите ангели плачат, когато плачем и ние,
целуват челата ни, когато почиваме,
сълзите ни бършат, преди да изтрием,
за ръчица ни водят, щом дойде часът за отлитане.

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??