26 feb 2020, 20:59

Нашите деца 

  Poesía » Otra
472 1 0

Две малки деца,

но с чисти сърца.

две малки очи

с искри и лъчи.

 

Те са слънце и луна,

те са всичко на света,

те са нашите деца,

които имаме сега.

 

К.Николова 

22.02.2020год

 

 

 

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??