26.02.2020 г., 20:59 ч.

Нашите деца 

  Поезия » Друга
463 1 0

Две малки деца,

но с чисти сърца.

две малки очи

с искри и лъчи.

 

Те са слънце и луна,

те са всичко на света,

те са нашите деца,

които имаме сега.

 

К.Николова 

22.02.2020год

 

 

 

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??