Feb 26, 2020, 8:59 PM

Нашите деца 

  Poetry » Other
471 1 0

Две малки деца,

но с чисти сърца.

две малки очи

с искри и лъчи.

 

Те са слънце и луна,

те са всичко на света,

те са нашите деца,

които имаме сега.

 

К.Николова 

22.02.2020год

 

 

 

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??