"Vulnerant omnes, ultima necat"*
Часовникът -
отмерва времето
на нашето бързане.
Бързането -
отмерва времето
на нашето безпокойство.
Безпокойството -
отмерва времето
на нашето достойнство.
------
* - Всички ни нараняват, последната ни убива (надпис на часовник)
------
(Из цикъла "Нашият съдник - времето")
© Анна Попова Todos los derechos reservados
този часовник е неумолим...
за съжаление!