Apr 14, 2008, 8:59 AM

Нашият съдник - времето 

  Poetry » Phylosophy
607 0 10
 

"Vulnerant omnes, ultima necat"*

Часовникът -

отмерва времето

на нашето бързане.

 

Бързането -

отмерва времето

на нашето безпокойство.

 

Безпокойството -

отмерва времето

на нашето достойнство.

------

* - Всички ни нараняват, последната ни убива (надпис на часовник)

------  

(Из цикъла "Нашият съдник - времето") 

© Анна Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??