8 sept 2011, 23:17

Насред площада луната кърви 

  Poesía » De amor
557 0 4

Насред площада луната кърви

 

Насред площада луната кърви,

моля те, кажи, че не кървиш и ти,

толкова е студено, тук сама,

в Бог ли да вярвам, в теб или в любовта?!

 

 

Грешиш, няма да оцелея, не и този път,

в средата на нищото съм, няма път,

на изток слънцето го няма,

какво да предложа на дявола - размяна?!

 

 

Размяна на души и съдби,

това е подло, забрави,

сърцето едва пулсира, едва го крепиш,

кажи ми, че няма и този път с друг да го делиш?!

© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??