в разрушените градини
двама съвсем сами
плачат с вплетени ръце
в страх от небитие
в дрипи облечени
любовници обречени
на живот в самота
мрак клади страха
"прикрий ме, аз те моля
от праведната воля
стъпил на двуверен ръб
всевишния обърнал гръб"
целувка грейва като зора
но сетна ли ще бъде тя?
© Калоян Велинов Todos los derechos reservados