6.02.2017 г., 10:53 ч.

Насред разрушените поля 

  Поезия » Любовна
363 0 0

в разрушените градини
двама съвсем сами
плачат с вплетени ръце
в страх от небитие

в дрипи облечени
любовници обречени
на живот в самота
мрак клади страха

"прикрий ме, аз те моля
от праведната воля
стъпил на двуверен ръб
всевишния обърнал гръб"

целувка грейва като зора
но сетна ли ще бъде тя?

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??