30 sept 2005, 11:51

Настроение 

  Poesía
802 0 2

Като наниз в огърлица

минават дните ми –

но не от бисери,

а от шишове,

които се впиват

във моето гърло

и спират дъха ми.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??