Настъпва час един
и подминава ме.
Един подир друг гонят се
студени
мъртви
бездушни
безспирни стрелки.
И непосилно за очи е
тях да закове -
времето да спре - невъзможно е!
Стрелките бесни гонят се -
без смисъл за разума човешки.
Въртят се в луда надпревара
Краят е начало на играта.
И настъпват нови дни -
Времето лети!
Тъжни или весели.
Мрачни или светли.
Празни или пълни
със слънчеви лъчи.
© Асанова Todos los derechos reservados