23 mar 2014, 21:20

Насън 

  Poesía
427 0 0

Насън

 

Вълните на съня ме носят

Към тъй мечтани брегове

Дочувам писъка на чайки

Усещам мирис на море

 

Потапям се във морска пяна

Прегръщам къдрави вълни

Излитам като птица бяла

Зарейвам се във висини

 

(стихосб. Будна тишина)

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??