Mar 23, 2014, 9:20 PM

Насън 

  Poetry
441 0 0

Насън

 

Вълните на съня ме носят

Към тъй мечтани брегове

Дочувам писъка на чайки

Усещам мирис на море

 

Потапям се във морска пяна

Прегръщам къдрави вълни

Излитам като птица бяла

Зарейвам се във висини

 

(стихосб. Будна тишина)

© Y. Panda All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??