11 dic 2007, 22:57

Наталия 

  Poesía » De amor
557 0 3

Наталия

Мое малко мъничко момиче,

момиче с хубави очи,

ти тайнствено дойде при мене

и докосна моите очи.

 

Твоите очи са тъй желани

от някоя изстрадала любов,

но помъчи се ти в момента

да откриеш своята любов.

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??