11.12.2007 г., 22:57 ч.

Наталия 

  Поезия » Любовна
518 0 3

Наталия

Мое малко мъничко момиче,

момиче с хубави очи,

ти тайнствено дойде при мене

и докосна моите очи.

 

Твоите очи са тъй желани

от някоя изстрадала любов,

но помъчи се ти в момента

да откриеш своята любов.

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??