22 ene 2007, 22:40

НАТаМ 

  Poesía
609 0 1
НАТаМ

Наблизо мина покрай мен
усетих аромат на пъпеш
Замръзнах и времето замръзна,
застина и въздъхна

Огледах се, безумна тишина
Какво стана, не се уплаших
Усмихнах се и ти ме видя
Всред цялото утихнало гъмжило

- Какво ще правим?- каза ти.
- Не знам - отвърнах. -
Ти какво предлагаш?
- Не знам и аз - сподели.
- Тогава нека ... да вървим
НАТАМ, искаш ли сусам?
- Ми, да! :)

© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??