Jan 22, 2007, 10:40 PM

НАТаМ 

  Poetry
616 0 1
НАТаМ

Наблизо мина покрай мен
усетих аромат на пъпеш
Замръзнах и времето замръзна,
застина и въздъхна

Огледах се, безумна тишина
Какво стана, не се уплаших
Усмихнах се и ти ме видя
Всред цялото утихнало гъмжило

- Какво ще правим?- каза ти.
- Не знам - отвърнах. -
Ти какво предлагаш?
- Не знам и аз - сподели.
- Тогава нека ... да вървим
НАТАМ, искаш ли сусам?
- Ми, да! :)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??