Натежали, клепачите заспиват,
изплакани по целия живот.
Последна глътка въздух,
приютила цялата любов.
Натъртено, сърцето спира,
за да затупти за нов живот.
В една усмивка само
откриваш пристан и любов...© Някога Някъде Todos los derechos reservados