НАТРУПАН ОПИТ
С годините натрупах опит,
живях живот с какво ли не
и свикнах всички да се топят
и да се правят на свине!
Другарството да е на думи,
да няма в любовта любов,
да гониш хората с куршуми,
щом "бонуса" ти е отнет!
И със вода от сто дерета,
да търсим някого да спрем,
да търсим дружба с мекерета,
но "хапката" да приберем!
Без оптика това се вижда,
един във друг ний щом се взрем,
и това не ни обижда,
на метеното щом серем!
Случайно щом сме печаливши,
ще пеем вместо да ревем!
И враговете ни са бивши,
докото крушите берем!
Безпринципни и неморални,
на думите си не държим!
О, ставаме и по нахални,
"авантите "да защитим!
15.04.2010.София
© Христо Славов Todos los derechos reservados
Случайно щом сме печаливши,
ще пеем вместо да ревем!
И враговете ни са бивши,
докато крушите берем!