9 abr 2012, 12:28

Научих се 

  Poesía » De amor
600 0 0

Научи ме животът да обичам, научи ме да мразя,
научи ме на болка, на щастие, на радост.
Научи ме да прощавам, научи ме да отстоявам,
научи ме враговете си да побеждавам и приятелите си да обожавам,
научи ме в тъмнината светлина да търся, в болката - любов и спокойствие.

 

Животът учи всеки ден, помъдряваш, дори да не усещаш 

и  кръгът продължава да се върти в посока неизвестна...
не знаеш по кой път да поемеш, колебаеш се,
макар да няма смисъл, гадаеш ти
къде ще те отведе утрешният ден.

© Мирослава Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??