8 jul 2008, 21:46

Научих се 

  Poesía » Otra
1167 0 6

Научих се да не изпитвам болка от предателство.

Научих се да не умирам от рухнало приятелство.

Научих, че приятели на тоз свят няма,

а любовта е само кратка забава.

Научих още, че животът всеки пре****а.

Явно той така се забавлява.

Научих, че целувката е страстна лъжа,

а любовта е лесна игра.

В нея се стремиш да нараниш,

сърцето на другия да унищожиш.

Спазвайки правилата,

ти си победител в играта.

Оцелей!

Запази душата си цяла...

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??