Научих се да не изпитвам болка от предателство.
Научих се да не умирам от рухнало приятелство.
Научих, че приятели на тоз свят няма,
а любовта е само кратка забава.
Научих още, че животът всеки пре****а.
Явно той така се забавлява.
Научих, че целувката е страстна лъжа,
а любовта е лесна игра.
В нея се стремиш да нараниш,
сърцето на другия да унищожиш.
Спазвайки правилата,
ти си победител в играта.
Оцелей!
Запази душата си цяла...
© Стела Всички права запазени