15 oct 2009, 17:43

Нава (Моят ден) 

  Poesía » Formas orientales
641 0 12

Събуждам се,
целуната от слънчеви лъчи,
пресушили сълзите дъждовни.
...

Длетото на деня
се забива в сърцето ми,
дълбае рани,
руши мечти.
...

Нощта ме понася
на крилете си мощни.
Богата съм
с копнежи.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??