Целунат бе от Бога,
дарен със красота,
Без него аз не мога,
не мога без мечта.
В очите му красиви
разтваря се деня,
а в него са се скрили
любов и доброта.
И много го обичам,
но има си жена.
То грях е, не отричам,
навярно е съдба.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados