24 июн. 2022 г., 16:10

Навярно е съдба 

  Поэзия » Любовная
523 0 2

Навярно е съдба

 

Целунат бе от Бога,

дарен със красота,

Без него аз не мога,

не мога без мечта.

 

В очите му красиви

разтваря се деня,

а в него са се скрили

любов и доброта.

 

И много го обичам,

но има си жена.

То грях е, не отричам,

навярно е съдба.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??