27 feb 2009, 9:05

Навярно ще се срещнем... 

  Poesía » De amor
2494 0 33

Навярно ще се срещнем

в някой друг живот

и в нас ще трепне нещо...

Ще потърсим брод

един към друг. Смутени -

ще се чудим как

разцъфнало вълшебство

ни изпълва пак...

Дори да се разминем,

с теб ще съхраним

неземната магия.

 

Пак ще се родим...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??