Навярно ще се срещнем
в някой друг живот
и в нас ще трепне нещо...
Ще потърсим брод
един към друг. Смутени -
ще се чудим как
разцъфнало вълшебство
ни изпълва пак...
Дори да се разминем,
с теб ще съхраним
неземната магия.
Пак ще се родим...
© Вилдан Сефер Все права защищены