Навън студено е
и вятърът бушува.
Сърдит на всички.
Така и днес ще пренощува.
Навън студено е,
aла топло е кафето.
Ледени снежинки към мен прииждат,
но ще ги стопли огънят в сърцето.
Навън студено е.
И замръзнали от студ
се скитат някъде в безкрая
пак лъжите.
Навън студено е.
А топли спомени в мен напират.
Студът обсебва ги,
но те пак не умират.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados