23.10.2007 г., 12:11 ч.

Навън студено е 

  Поезия
932 0 18
 

Навън студено е

и вятърът бушува.

Сърдит на всички.

Така и днес ще пренощува.


Навън студено е,

aла топло е кафето.

Ледени снежинки към мен прииждат,

но ще ги стопли огънят в сърцето.


Навън студено е.

И замръзнали от студ

се скитат някъде в безкрая

пак лъжите.


Навън студено е.

А топли спомени в мен напират.

Студът обсебва ги,

но те пак не умират.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??