4 ene 2019, 22:43

Наздраве 

  Poesía
425 0 0

Наздраве

 

Седни да пием двама тая нощ.

Налей вино и нека е пенливо.

Ти знаеш. Моята любов,

не се помества в чаши. Не си отива.

 

Наздраве!За споделените мечти.

Съдба ли е? Животът го разбира.

Случи се! Красиво. Без причина.

В сърцето се роди. Не се избира.

 

За най-чистата любов. Наздраве!

Отпий.Очите ми неистово блестят.

В тях е жив и твоя образ мил.

Обичам те. А утре? Съм щастлива.

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??