Седни да пием двама тая нощ.
Налей вино и нека е пенливо.
Ти знаеш. Моята любов,
не се помества в чаши. Не си отива.
Наздраве!За споделените мечти.
Съдба ли е? Животът го разбира.
Случи се! Красиво. Без причина.
В сърцето се роди. Не се избира.
За най-чистата любов. Наздраве!
Отпий.Очите ми неистово блестят.
В тях е жив и твоя образ мил.
Обичам те. А утре? Съм щастлива.
© Елеонора Крушева Всички права запазени