Разливаш се (жива вода)
във всяка частица от мене,
попивам те, тръпна, летя,
разтапям се в тихо безвремие.
Наливай ми чаши негà
и вино, да пием безмълвни
на глътки безкрайни сега
трепет в сърцата да пълним.
Наливай! Без мярка пълни!
От всичко по много. Преливай!
В очите да светят звезди,
ръцете в едно да се сливат.
И нека пиян от любов,
а аз от искрящото биле
в душите налеем живот.
Наздраве, мой „Валентине”!
С пожелание за един прекрасен празник (кой, както го празнува).
Пийте любовта без мярка, а виното колкото за цвят и настроение :)
Обичайте се и наздраве!
© Биляна Битолска Todos los derechos reservados