14 февр. 2014 г., 21:27

Наздраве, мой "Валентине" 

  Поэзия » Любовная
415 0 3

Разливаш се  (жива вода)

във всяка частица от мене,

попивам те, тръпна, летя,

разтапям се в тихо безвремие.

 

Наливай ми чаши негà

и вино, да пием безмълвни

на глътки безкрайни сега

трепет в сърцата да пълним.

 

Наливай! Без мярка пълни!

От всичко по много. Преливай!

В очите да светят звезди,

ръцете в едно да се сливат.

 

И нека пиян от любов,

а аз от искрящото биле

в душите налеем живот.

Наздраве, мой „Валентине”!

 

 

С пожелание за един прекрасен празник (кой, както го празнува).

Пийте любовта  без мярка, а виното колкото за цвят и настроение :)

Обичайте се и наздраве!

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??