3 sept 2017, 21:33  

Наздравица 

  Poesía » De amor
1192 3 25

 

Наздравица

Това небе изгрява и за мен.
За миг поисках да го имам цялото.
И тръгнах да посрещна моя ден,
а всъщност съм вървяла към началото.

Защото там, до синята черта,
където слънцето се появява,
аз срещнах теб. А после полетях.
Летя до днес  – в съня си и наяве.

Небето се усмихна. И за нас
порой зачена и роди светкавица.
Празнувахме съдбовния си час.
и то напълни чаша. За наздравица.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??