18 nov 2007, 5:37

НЕ! 

  Poesía
909 0 4
 

Не си отивай, не казвай "Сбогом!",

не ме поглеждай за последен път,

не се опитвай да запомниш просълзеното лице,

просто остани и стопли ме със своите ръце...

 

Не си отивай, не изричай "Забрави ме!",

след теб няма да дойде другата любов...

не тръгвай, моля те, разбери ме,

какво да направя, за да чуеш моя зов?

 

Умирам! С кинжал прободено е сърцето мое

и усилва се болката проклета...

Умирам... от отсъствието твое -

сега в смъртта трябва да търся утеха...

 

Ти отиде си, а аз на прах разбих се,

като птица Феникс във вечността потънах,

да те търся в нищото уморих се,

затова без сърце останах...

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За това и без сърце останах... Пак браво за стиха!
  • и това е страхотно...харесва ми да чета твоите стихове.
  • Прекрасно е!6+
  • "Ти отиде си, а аз на прах разбих се,
    като птица Феникс във вечността потънах"

    МНОГО Е ХУБАВО!!!6+
    Пожелавам ти цялото щастие на света!
Propuestas
: ??:??