Nov 18, 2007, 5:37 AM

НЕ! 

  Poetry
912 0 4
 

Не си отивай, не казвай "Сбогом!",

не ме поглеждай за последен път,

не се опитвай да запомниш просълзеното лице,

просто остани и стопли ме със своите ръце...

 

Не си отивай, не изричай "Забрави ме!",

след теб няма да дойде другата любов...

не тръгвай, моля те, разбери ме,

какво да направя, за да чуеш моя зов?

 

Умирам! С кинжал прободено е сърцето мое

и усилва се болката проклета...

Умирам... от отсъствието твое -

сега в смъртта трябва да търся утеха...

 

Ти отиде си, а аз на прах разбих се,

като птица Феникс във вечността потънах,

да те търся в нищото уморих се,

затова без сърце останах...

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За това и без сърце останах... Пак браво за стиха!
  • и това е страхотно...харесва ми да чета твоите стихове.
  • Прекрасно е!6+
  • "Ти отиде си, а аз на прах разбих се,
    като птица Феникс във вечността потънах"

    МНОГО Е ХУБАВО!!!6+
    Пожелавам ти цялото щастие на света!
Random works
: ??:??