1 nov 2016, 18:48

Не... 

  Poesía » Otra
364 2 1

 

Не причинявай болка на сетивата ми,

моля те.... 

с дългите пръсти на безумието си...

Онова лебедово крило, 

изгубено в калната локва отвън... 

е душата ми...

Бях бяла, сега не знам коя съм...

Но знам, че твоите мисли дълбаят

утробата на съзнанието ми...

Пожелах устните ти, но не беше този, 

за когото се представяше...

Причини сълзи на очите ми,

Не ме докосвай с дългите пръсти на похотта си...

Не ме отвеждай там, където няма любов, 

а само мъртви пеперудени зеници.

Забелязах прашеца полепнал по устните ти,

много отдавна...

 
автор; Моник Валерѝ
дата:10/31/2016 г. 



 

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Забелязах прашеца по устните ти, много отдавна...Той най-много горчи когато го докоснеш със своите устни. Добра си!!!
Propuestas
: ??:??