21 feb 2010, 14:35

Не аз 

  Poesía » Otra
399 0 1

Това е ехото.

То търси те, не аз.

Ехти в гърдите ми.

Люлее дробовете ми.

Присвива под лъжичката.

Пулсира в слепоочията.

Остъргва гърлото.

Изпива наведнъж сълзите ми.

То търси те, не аз.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??