21 февр. 2010 г., 14:35

Не аз 

  Поэзия » Другая
378 0 1

Това е ехото.

То търси те, не аз.

Ехти в гърдите ми.

Люлее дробовете ми.

Присвива под лъжичката.

Пулсира в слепоочията.

Остъргва гърлото.

Изпива наведнъж сълзите ми.

То търси те, не аз.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??