Не бе за теб
Смъртта не е решение,
самоубийство - твоята съдба не е.
От ревност я погуби,
от ревност я уби,
не беше твоя и нямаше да е.
Мъртво тяло облада -
студено, удушено в тъмнина.
Не беше същото нали,
но ти достави удоволствие, дали?
Затворът, не, не е за теб,
смъртта, уви, и тя не е.
Живей на свобода и винаги ще помниш
кръвта уста в уста, очите, вперени в теб,
тялото, обгърнато в коварен лед,
последния й дъх, отправен към нощта,
последния й стон, отправен към дъжда.
by Vanessa
© Ванеса Маринова Todos los derechos reservados