19.02.2008 г., 22:32 ч.

Не бе за теб 

  Поезия
700 1 3

Не бе за теб

 

Смъртта не е решение,

самоубийство - твоята съдба не е.

От ревност я погуби,

от ревност я уби,

не беше твоя и нямаше да е.

Мъртво тяло облада -

студено, удушено в тъмнина.

Не беше същото нали,

но ти достави удоволствие, дали?

Затворът, не, не е за теб,

смъртта, уви, и тя не е.

Живей на свобода и винаги ще помниш

кръвта уста в уста, очите, вперени в теб,

тялото, обгърнато в коварен лед,

последния й дъх, отправен към нощта,

последния й стон, отправен към дъжда.

 

by Vanessa

© Ванеса Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Смъртта не е решение за никого
  • Потресена съм!Много болезнена тема,за която много малко се говори,но това не я прави по-маловажна или несъществуваща!!!!!!!Поздрави за стиха!!!!
  • Много силен стих, силни думи...много тъга...
Предложения
: ??:??