15 dic 2021, 19:38

Не бива да ме следваш... 

  Poesía » Otra
556 4 6

Не бива да ме следваш, аз вървя

към светове на вечните миражи.

Мечтите си без дар благословя,

стремежът ми не искам да те плаши.

 

Илюзиите за да обновя

ще търся щастие сред силуети.

Надеждата една ще уловя,

където са безславните поети.

 

Ще ме омайват музите проклети

с воалчета по финните тела

и пак безумно влюбени сонети

ще зазвучат след огнено " Ела! " .

 

В безсъниците нощни обладава

магията ефирна... до забрава.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??