Dec 15, 2021, 7:38 PM

Не бива да ме следваш... 

  Poetry » Other
551 4 6

Не бива да ме следваш, аз вървя

към светове на вечните миражи.

Мечтите си без дар благословя,

стремежът ми не искам да те плаши.

 

Илюзиите за да обновя

ще търся щастие сред силуети.

Надеждата една ще уловя,

където са безславните поети.

 

Ще ме омайват музите проклети

с воалчета по финните тела

и пак безумно влюбени сонети

ще зазвучат след огнено " Ела! " .

 

В безсъниците нощни обладава

магията ефирна... до забрава.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??