9 abr 2017, 1:02

(не) боли 

  Poesía » De amor
693 0 0

Понякога в мислите ми се впускаш

Понякога ме боли

Понякога сърцето ми плаче,

а душата гори

 

Понякога не мисля за теб

Понякога мълча

Понякога с думи без чет

мога да те нараня

 

Понякога се усмихвам

Понякога съм ранена

Понякога в твоите ръце

заспивам уморена

 

Понякога гори любовта

Понякога тъжа

Понякога ме боли толкова,

че не мога да спя

 

Няма те-превръщам се във лед

По тебе накрая изгарям

И защото ти си моят лек,

никога не спирам да страдам

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??