Понякога в мислите ми се впускаш
Понякога ме боли
Понякога сърцето ми плаче,
а душата гори
Понякога не мисля за теб
Понякога мълча
Понякога с думи без чет
мога да те нараня
Понякога се усмихвам
Понякога съм ранена
Понякога в твоите ръце
заспивам уморена
Понякога гори любовта
Понякога тъжа
Понякога ме боли толкова,
че не мога да спя
Няма те-превръщам се във лед
По тебе накрая изгарям
И защото ти си моят лек,
никога не спирам да страдам