16 jul 2023, 6:43  

Не бях убиец 

  Poesía » Filosófica
364 0 0

Не бях убиец, но заради тебе съгреших, 

не знам откъде извадих куража, че убих.

Две очи невинни страдат,

а от душата ми парченца падат,

защото в този летен ден,

се лиших аз от мен.

Огледалото не смяташе така.

Жалко, че безмълвна е смъртта... 

 

 

© Mihaela Doichinova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??