16.07.2023 г., 6:43 ч.  

Не бях убиец 

  Поезия » Философска
363 0 0

Не бях убиец, но заради тебе съгреших, 

не знам откъде извадих куража, че убих.

Две очи невинни страдат,

а от душата ми парченца падат,

защото в този летен ден,

се лиших аз от мен.

Огледалото не смяташе така.

Жалко, че безмълвна е смъртта... 

 

 

© Mihaela Doichinova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??